Grillet okse med grønt i rød karrysauce
3. august 2023
af
Pernille Skjødt.
Foto: columbus leth
En skål fyldt med asiatiske smage. Pas endelig på med at koge grøntsagerne for meget - de skal stadig have bid.
Ingredienser
Sådan gør du
Pensl kødet med olie, og grill det i ca. 3 minutter på hver side (afhængig af tykkelse). Krydr med salt og peber. Lad kødet trække i 7-8 minutter, og skær det i skiver.
Pil løget, og skær det i tynde både. Skræl ingefæren, og snit den fint. Skyl citrongræsstilken, og hak den nederste, hvide del fint. Skyl broccolien, og del den i små buketter. Rens champignonerne, og skær dem i kvarter.
Hæld løg, ingefær og citrongræs i en gryde med bouillon, og kog i 5 minutter. Tilsæt broccoli, champignoner, kokosmælk og karrypasta, og rør godt rundt. Kog i 3-4 minutter, og smag til med salt og evt. lidt mere karrypasta.
Anret grønt i karrysauce i skåle, og top med grille okse. Servér med ris, limebåde, snittet chili og koriander.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk