Grillet melonsalat med burrata og urter
24. august 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Stine Christiansen
Giv melonerne grillstriber, og servér dem sammen med den skønneste italienske friskost og masser af friske krydderurter.
Ingredienser
Sådan gør du
Halvér melonerne, fjern kernerne med en ske, og skær melonerne i smalle både. Fjern skrællen, og grill dem 1 minut i alt på begge sider på en brandvarm grill eller grillpande.
Pil rødløget, og skær det i tynde skiver, f.eks. på et mandolinjern.
Pil og hak hvidløget fint, og bland det sammen med olie, eddike, salt og peber i en skål.
Anret melonskiverne på et fad. Fordel rødløgsskiver og oliven henover, og læg den afdryppede burrata i midten. Hæld dressingen over retten, og drys med friske krydderurter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk