Grillet melonsalat med burrata og urter

24. august 2021 af .

Foto: Stine Christiansen

Giv melonerne grillstriber, og servér dem sammen med den skønneste italienske friskost og masser af friske krydderurter.

Ingredienser

Sådan gør du

Halvér melonerne, fjern kernerne med en ske, og skær melonerne i smalle både. Fjern skrællen, og grill dem 1 minut i alt på begge sider på en brandvarm grill eller grillpande.
Pil rødløget, og skær det i tynde skiver, f.eks. på et mandolinjern.
Pil og hak hvidløget fint, og bland det sammen med olie, eddike, salt og peber i en skål.
Anret melonskiverne på et fad. Fordel rødløgsskiver og oliven henover, og læg den afdryppede burrata i midten. Hæld dressingen over retten, og drys med friske krydderurter.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar