Grillet melon med is

Har du prøvet at grille melon? Frugtkødet får fine striber, og sødmen træder ekstra meget frem. En nem og sommerlig lille dessert, når der alligevel er gang i grillen.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær melonen i skiver, og skær skrællen af.
Grill melonskiverne på en rygende varm grill eller grillpande i 1 minut på hver side.
Halvér granatæblet, og bank forsigtigt på skallen med en grydeske eller lignende, så kernerne falder ud.
Anret melonskiverne med en kugle is ovenpå.
Dryp sirup på, og drys med granatæblekerner. Pynt evt. med skovsyre.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
20. august 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar