Grillet melon med is
20. august 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Har du prøvet at grille melon? Frugtkødet får fine striber, og sødmen træder ekstra meget frem. En nem og sommerlig lille dessert, når der alligevel er gang i grillen.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær melonen i skiver, og skær skrællen af.
Grill melonskiverne på en rygende varm grill eller grillpande i 1 minut på hver side.
Halvér granatæblet, og bank forsigtigt på skallen med en grydeske eller lignende, så kernerne falder ud.
Anret melonskiverne med en kugle is ovenpå.
Dryp sirup på, og drys med granatæblekerner. Pynt evt. med skovsyre.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk