Grillet laks med padronpeber og jalapenos

22. juli 2021 af .

Foto: columbus leth

Giv laksen spicy selskab af røde jalapenos og de frække padronpebre, der er en blanding mellem almindelige peberfrugter og mild chili.

Ingredienser

Sådan gør du

Læg laksefileterne på et stykke bagepapir med skindsiden nedad. Pensl fileterne med olie, og drys med finthakket purløg, fintrevet citronskal, fennikelfrø, salt og peber.
Læg bagepapiret med laksen direkte på grillristen, og grill i cirka 10 minutter, evt. med låg over.
Skyl padronpebre, og skær citronen over. Grill begge dele på grillen, til de får grillstriber.
Rør en dressing af yoghurt, sennep, honning, finthakket purløg og dild i en skål. Smag til med salt og peber.
Skyl mizunaen, og afdryp jalapenos. Læg begge dele i et fad sammen med laks, padronpebre og skyllet dild. Servér med brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar