Grillet laks med padronpeber og jalapenos
22. juli 2021
af
Timm Vladimir.
Foto: columbus leth
Giv laksen spicy selskab af røde jalapenos og de frække padronpebre, der er en blanding mellem almindelige peberfrugter og mild chili.
Ingredienser
Sådan gør du
Læg laksefileterne på et stykke bagepapir med skindsiden nedad. Pensl fileterne med olie, og drys med finthakket purløg, fintrevet citronskal, fennikelfrø, salt og peber.
Læg bagepapiret med laksen direkte på grillristen, og grill i cirka 10 minutter, evt. med låg over.
Skyl padronpebre, og skær citronen over. Grill begge dele på grillen, til de får grillstriber.
Rør en dressing af yoghurt, sennep, honning, finthakket purløg og dild i en skål. Smag til med salt og peber.
Skyl mizunaen, og afdryp jalapenos. Læg begge dele i et fad sammen med laks, padronpebre og skyllet dild. Servér med brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk