Grillet laks med asiatisk coleslaw
1. juni 2018
af
Sandra Pugliese.
Foto: Lars Ranek
Sprød, grillet laks med en skøn variation af den klassiske coleslaw – nem og lækker aftensmad for alle.
Ingredienser
Sådan gør du
Hak koriander groft. Pil rødløget, og snit det i tynde skiver på langs. Fjern de yderste grønne blade på kålen - du skal kun bruge den inderste, lyse del.
Skær den lyse del af kålen i 2 halvdele, og skær stokken væk. Skyl kålen, og lad den dryppe godt af. Snit den derefter i meget fine strimler. Skræl gulerødderne, og skær dem i tændstiktynde strimler.
Skræl og riv ingefæren. Pil og riv hvidløgsfeddet. Pisk alle ingredienserne til dressingen sammen.
Bland savojkål, gulerødder og rødløg med ingefærdressingen, og drys med koriander.
Skær laksen i det ønskede antal stykker, pensl med olie, og drys med salt og peber. Steg laksen på en (grill)pande i ca. 2-4 minutter på hver side, til den er netop mør. Servér med coleslaw som tilbehør.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk