Grillet laks med asiatisk coleslaw

1. juni 2018 af .

Foto: Lars Ranek

Sprød, grillet laks med en skøn variation af den klassiske coleslaw – nem og lækker aftensmad for alle.

Ingredienser

Sådan gør du

Hak koriander groft. Pil rødløget, og snit det i tynde skiver på langs. Fjern de yderste grønne blade på kålen - du skal kun bruge den inderste, lyse del.
Skær den lyse del af kålen i 2 halvdele, og skær stokken væk. Skyl kålen, og lad den dryppe godt af. Snit den derefter i meget fine strimler. Skræl gulerødderne, og skær dem i tændstiktynde strimler.
Skræl og riv ingefæren. Pil og riv hvidløgsfeddet. Pisk alle ingredienserne til dressingen sammen.
Bland savojkål, gulerødder og rødløg med ingefærdressingen, og drys med koriander.
Skær laksen i det ønskede antal stykker, pensl med olie, og drys med salt og peber. Steg laksen på en (grill)pande i ca. 2-4 minutter på hver side, til den er netop mør. Servér med coleslaw som tilbehør.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar