Grillet kylling og pastasalat med bagte tomater
9. oktober 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Fetaost ristet i ovnen bliver let karamelliseret. Prøv det i en fyldig pastasalat med grillet kylling og honningdressing.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°. Skyl og fordel cherrytomaterne i et ovnfast fad, vend dem med olie og peber, og smuldr fetaost over.
Bag tomaterne i ovnen i 25 minutter, til de er rynkede, og fetaen er gylden. Kog imens pastaen efter anvisningen på pakken.
Dup kyllingefileterne tørre, og krydr med salt og peber. Steg dem på en (grill)pande i olie, og skær dem i skiver.
Riv skallen, og pres saften af citronen. Pisk olie, citronsaft, citronskal, honning og sennep sammen i en skål, og smag til med salt og peber. Vend dressingen i den kogte pasta.
Skyl rucolaen. Pil løget, og skær det i tynde skiver. Vend rucola, løg, bagte tomater og feta i pastablandingen. Top med skiver af kylling, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk