Grillet kylling og kartoffelsalat med dijon-dressing

9. marts 2023 af .

Foto: Columbus Leth

Giv kyllingefileterne grillstriber, og servér dem med en cremet og crunchy salat.

Bemærk
Marinering: Mindst 1 time

Ingredienser

Sådan gør du

Skær kyllingebrystfileterne igennem på langs, og bank dem flade med en kødhammer. Pensl kyllingestykkerne med barbecuesauce på begge sider, og gem resten af barbecuesaucen.
Lad kyllingen marinere på køl i mindst 1 time, gerne længere.
Skrub kartoflerne, og nip enderne af bønnerne.
Kog kartoflerne i en gryde med letsaltet vand i ca. 12 minutter. Tilsæt bønnerne de sidste 2-3 minutter af kogetiden. Hæld vandet fra, og afkøl kartofler og bønner.
Skær kartoflerne i halve. Skyl og slyng feldsalaten.
Rør mayonnaise, sennep, honning og citronsaft sammen i en skål, og smag dressingen til med salt og peber.
Vend dressingen sammen med kartofler og bønner.
Anret kartofler, bønner og feldsalat på et fad, og pynt salaten med grofthakkede mandler.
Steg kyllingefileterne i olie på en (grill-)pande i 4-5 minutter på hver side, til de er gennemstegte. Pensl dem med resten af barbecuesaucen, og krydr med salt og peber.
Servér grillet kylling med kartoffelsalaten.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar