Grillet kylling med grøn salat

Alt smager bedre, når det har været en tur på grillen! Servér saftig kylling og en frisk salat med grillede majskerner og asparges. Salaten får ekstra smag fra gremolata-drys.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl og hak persille helt fint. Riv skallen af citroner, og pil og riv hvidløg. Hak kapers fint. Kom det hele i en skål, og rør det godt sammen.
Fjern bladene og de små fimrehår fra majskolben, og rens den grundigt. Pensl majskolben med halvdelen af olivenolien, og grill den i ca. 10 minutter på en grill eller (grill)pande. Vend den undervejs, til den er flot gul over det hele. Skær majskernerne fri fra kolben, og hæld dem i en skål.
Skyl asparges, og bræk de nederste lidt træede ender af. Vend asparges i olivenolie, og kværn salt og peber over. Grill aspargesene, til de har flotte grillstriber, og skær dem dernæst i grove stykker. Skyl og pluk hovedsalaten.
Rør olivenolie, hvidvinseddike, honning, dijonsennep, salt og peber sammen i en lille skål, og vend den i salaten sammen med majskerner og asparges.
Pensl kyllingebrysterne med olivenolie, og krydr godt med salt og peber. Grill dem på en varm grill, til de er gennemstegte og har flotte grillstriber.
Drys salaten med gremolata, og servér med grillet kylling og brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegan
  • Vegetar
  • Uden svinekød
27. august 2019 af .

Foto: Winnie Methmann

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar