Grillet kalvekød med padronpebre og persillesmør
14. september 2023
af
Pernille Skjødt.
Foto: columbus leth
De små, grønne padronpebre er en milde chilifrugter, der blot skal stege få minutter på panden og drysses med salt. De er skønt som tilbehør, men også alene som en snack til et glas rødvin.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl, pluk og hak persillen. Pil og hak hvidløget. Rør smørret sammen med persille, hvidløg, citronsaft, salt og peber i en skål.
Skyl padronpebrene, og vend dem sammen med olie, salt og peber i en skål. Steg dem på en (grill-)pande i 2 minutter på hver side, og krydr igen med salt.
Skyl tomaterne, og skær dem i halve. Skyl og slyng salaten. Vend tomater, salat, olie og eddike sammen i en skål, og smag til med salt og peber.
Skær hver schnitzel i 2. Pensl kødet med olie, og steg det ved høj varme på en (grill-)pande i ½-1 minut på hver side. Krydr med salt, peber og evt. chiliflager.
Servér stegt kalvekød med padronpebre, salat, persillesmør og evt. brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk