Grillet hjertesalat med pil selv-rejer og mormordressing
24. august 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Stine Christiansen
Der er noget nærmest meditativt over at pille sine egne rejer, så tag dig god tid, og skyl ned med et glas kølig hvidvin.
Ingredienser
Sådan gør du
Pisk fløde, cremefraiche, eddike og sukker godt sammen i en skål, og smag til med salt og peber.
Skyl og afdryp salathovederne, og skær dem i halve. Skyl skoleagurkerne, og skær dem i kvarter på langs. Pil rejerne.
Grill salaten på skærefladen på en grill eller grillpande i et par minutter, til den får fine grillstriber.
Anret den grillede salat på tallerknerne. Top med agurk, rejer og letknuste rugbrødschips. Dryp med mormordressing, og drys med hakket dild og karse.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk