Grillet hjertesalat med pesto og parmesan
4. oktober 2019
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
En supernem og supersmagfuld ret, der både fungerer som forret, frokost og tilbehør til hovedretten. Den røde pesto er fyldt med umamismag fra de soltørrede tomater.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd grillen, og lad den varme godt op. Flæk salaten, og pensl skærefladerne med olie. Grill salaten i 2-3 minutter på skærefladen, til den har fået grillstriber.
Blend soltørrede tomater, hvidløg, pinjekerner, parmesan, olie og eddike i en blender eller minihakker, til du har en grov pesto.
Fordel pestoen over den grillede salat, og top med oliven, basilikum og friskrevet parmesan.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk