Grillet havbars med peanutbuttersauce

Skøn opskrift på grillet havbars med spicy peanutbuttersauce er et godt bud på en god sommermenu, du kan grille ude i det blå.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl og rens havbarsen (eller bed fiskehandleren om at gøre det for dig).
Skær limefrugten i skiver. Rens porren, og skær den i skiver.
Fyld havbarsen med lime, porre og citronverbena. Krydr med salt og peber.
Pak havbarsen ind i alufolie – hæld vin ved, inden folien lukkes helt til.
Grill den på en varm havegrill i ca. 20 minutter. Lad den herefter trække i 5-10 minutter.
Pres saften af limefrugten. Rens chilien, og hak den fint. Giv den et kort opkog i en lille gryde sammen med kokosmælk og peanutbutter. Smag til med fiskesauce og limesaft.
Træk skindet af havbarsen lige før servering. Servér med peanutbuttersauce og evt. fintsnittede grøntsager og kogte nudler.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegan
  • Vegetar
  • Uden svinekød
11. juli 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar