Grillet halloumi-salat med tomater
1. juli 2022
af
Louisa Lorang.
Foto: Lene Samsø
Nyd salaten som hovedret med en skive surdejsbrød eller som tilbehør til grillet kød eller fisk. Passer til 2 personer som hovedret og 4 personer som tilbehør.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær halloumien i skiver. Pensl dem med lidt olie, og grill dem på havegrillen eller grillpanden i ca. 5 minutter i alt, til de bliver sprøde og gyldne på begge sider.
Skyl tomaterne, og skær dem i grove tern.
Rør citronsaft sammen med honning, olie, oregano og chiliflager i en skål. Vend tomaterne med dressingen.
Anret salaten med halloumi og masser af frisk oregano på toppen. Servér straks, evt. med grillet brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk