Grillet frugtsalat med pistacienødder og vaniljeis

28. juli 2022 af .

Foto: Philip Høpner

Desserten smager ekstra godt, når man kan sidde på sidelinjen og kigge med, imens den passer sig selv på grillen. En sød og aromatisk duft breder sig, når frugterne langsomt varmes op på panden.

Ingredienser

Sådan gør du

Smør en jernpande med smør.
Skyl jordbærrene, nip dem, og halvér dem. Skyl hindbær.
Skyl kirsebær, halvér og udsten dem. Skyl abrikoserne, halvér og udsten dem. Skær abrikoserne i skiver.
Fordel bær, kirsebær og abrikoser i panden.
Sæt panden på grillen. Grill, indtil bærrene begynder at blive bløde. Rør ikke rundt imens.
Hak nødder og chokolade fint. Drys blandingen over bærrene ved servering. Servér frugtsalaten sammen med vaniljeis.

Tip!

Du kan kun bruge en jernpande på grillen, for en teflonpande eller lignende kan ikke varmes op til samme høje temperatur. Har du ikke en jernpande, kan du smøre mindre stykker alufolie med smagsneutral olie og fordele bærrene på alufolien. Fold den sammen til små pakker, og gril en pakke per person i ca. 5 minutter.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar