Grillet flanksteak og grøn salat med ærter

11. august 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Flanksteak er en mager udskæring, der er oplagt til havegrillen, da den ikke skal have mange minutter over gløderne. Lad den gerne hvile lidt, inden du skærer den ud på tværs af kødfibrene.

Ingredienser

Sådan gør du

Gnid kødet med olie, og grill det på en brandvarm grill eller grillpande i 3-5 minutter på hver side, eller til den er smukt rosa i midten. Krydr gavmildt med salt og peber.
Skyl og pluk salaterne groft. Anret dem på et fad, og top med friskbælgede ærter. Skyl og flæk sukkerærterne, og drys dem over salaten.
Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær kødet i tern. Vend ternene med lidt limesaft og honning i en skål, og fordel dem over salaten.
Top salaten med brud af feta og ærteskud, dryp med olie, og krydr med salt og peber.
Servér tynde skiver flanksteak med ærtesalat og evt. grillet brød.

Tip!

Du kan også bruge bavette eller nyretapper til retten her.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar