Grillet flanksteak med grøntsager og hoisinsauce
29. juni 2022
af
Pernille Skjødt.
Foto: Columbus Leth
Hoisinsauce er kinesernes svar på ketchup, og den gør underværker i denne skønne wokret.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl risene, og kog dem efter anvisningen på emballagen.
Pensl kødet med olie, og steg kødet på en (grill-) pande ved meget høj varme i 2-3 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Tag kødet af panden, og lad det hvile indtil servering.
Skyl og hak chilien fint. Rør hoisinsauce med chili, limesaft, salt og peber i en skål.
Skyl forårsløgene, og skær dem i tynde skiver på skrå. Rens svampene, og skær dem i grove stykker.
Steg svampene i olie på en pande i 3-4 minutter, til de er gyldne og møre. Vend svampene med hoisinsauceblandingen, og krydr med salt og peber. Tag dem af panden.
Pil hvidløgene, og skær dem i tynde skiver. Skyl aspargesbroccolierne, og lynsteg dem på panden sammen med hvidløg i 2-3 minutter.
Anret kogte ris i skåle, og top med svampe, aspargesbroccoli og skiver af grillet flanksteak. Drys med forårsløg, og dryp med ekstra hoisinsauce.
Tip!
Du kan sagtens bruge almindelig broccoli i stedet for aspargesbroccoli. Del det blot i små, halve buketter inden stegning.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk