Grillet fisk og bulgursalat
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Lars Ranek
Sprødstegt lyssej med en fyldig bulgursalat og en skøn dressing af bl.a. peberfrugt, chili og hvidløg. Sundt og mættende måltid!
Ingredienser
Sådan gør du
Skær et kryds med en meget skarp kniv på skindsiden af lyssejfileterne. Steg dem med skindsiden nedad i lidt olie på en pande i 2-3 minutter.
Brug en palet til at holde fisken nede på panden, så den bliver stegt jævnt over det hele. Tag den af varmen, og lad den hvile.
Rens peberfrugter og chili, og skær dem i mindre stykker.
Blend peberfrugt, chili, hvidløg, eddike og olie til en let tyk dressing i en foodprocessor/minihakker. Smag til med paprika, salt og peber.
Kog bulgur som anvist på pakken, og afkøl.
Flæk agurken på langs, og fjern kernerne med en teske. Skær agurken i skiver. Skyl og nip spinaten, og vend den sammen med bulgur og agurk.
Servér fisken med bulgursalat og peberfrugtdressing.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk