Grillet crostini med tomatsalsa og avocado

16. november 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Crostini er mini-toasts og den perfekte appetitvækker til hyggesulten, mens man venter tålmodigt på resten af maden. Top de sprøde brød med blød avocado og frisk mozzarella.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd op i havegrillen i god tid, eller varm en (grill)pande godt op.
Skær flutet i pæne skiver, og pensl dem med olivenolie. Rist dem på begge sider på den varme grill eller pande.
Pil hvidløget, og riv det over brødet.
Flæk avocadoerne, fjern stenen, og mos avocadokødet i en skål sammen med olie, salt og peber. Smør brødet med avocadomosen.
Afdryp mozzarella, skær den i små skiver, og fordel dem på brødet.
Skyl tomaterne, og skær dem i kvarte. Fjern kernerne, og skær tomatkødet i små tern.
Skyl og hak purløg og basilikum fint. Bland det sammen med tomatternene i en skål.
Vend tomatsalsaen sammen med citronolie, salt og peber, og fordel den oven på de små crostini.

Tip!

Frisk og hjemmelavet tomatsalsa giver den bedste smag, men kniber det med tiden, kan du sagtens købe et glas salsa i supermarkedet.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar