Grillet burger med squash og tomat

30. oktober 2020 af .

Foto: Peter Kam

I denne lækre burger har både bøf, squash og tomat været en tur på grillen. Sammen med chilimayonnaise og karse giver det dejlig smag.

Ingredienser

Udstyr

Udstyr
Havegrill

Sådan gør du

Bland mayonnaise, chilisauce og sambal oelek sammen i en skål med en ske.
Tænd op i grillen udendørs.
Form 4 bøffer af farsen med hænderne, og krydr dem med salt og peber.
Skyl squashen, og skær den i ½ cm tynde skiver. Skyl tomaterne, og skær dem i 1 cm tykke skiver.
Pensl skiverne af squash og tomat med olie, og tilbered dem på grillen, til de har grillstriber.
Tilbered bøfferne på grillen. Vend bøfferne, når de har fået grillstriber på den ene side. Læg en skive cheddarost på toppen af hver bøf, når de næsten er færdiggrillede.
Lun bollerne i 3 minutter i udkanten af grillen. Skær bollerne over på midten, og skyl salaten.
Smør bollerne med chilimayonnaise, og fyld dem med salat, bøf, tomat og squash. Klip masser af frisk karse på toppen af hver burger, og sæt låget på.

Tip!

Har du ikke en grill, kan du sagtens stege bøffer, squash og tomat på en grillpande eller almindelig pande. Husk i så fald at hælde lidt olie på panden, inden du steger bøfferne.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar