Grillet brød med stuvet ramsløg og brændenælder

Hvis du selv sanker ramsløg og brændenælder i naturens overdådige spisekammer, er der garanti for friske råvarer med knald på smagen. Servér de grønne smagsbomber i en flødestuvning på ristet brød, enten som forret eller del af et større måltid.

Grillet brød med stuvet ramsløg og brændenælder
0-30 min.

(0)

March 17, 2022 af Mikkel KarstadFoto: Anders Schønnemann

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Brændenælder er i sæson marts-juni og bør håndteres med handsker, indtil de er tilberedt og stopper med at brænde. Opbevar planterne i en lufttæt beholder på køl indtil brug.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'