Grillet brød med squash, svampe og ost
26. juli 2018
af
Carsten Kyster.
Foto: Columbus Leth
Superlækker opskrift på grillet brød smurt med gedeost og toppet med krydrede squashstrimler, hvidløgsstegte bøgehatte og friskrevet parmesan. Dét er en forret, alle vil værdsætte!
Ingredienser
Sådan gør du
Grill brødet på en grill eller grillpande, skær squashen i tynde skiver, og vend dem med timian, salt og peber.
Steg dem hårdt på en varm pande i olivenolie.
Pluk svampene fra hinanden, pil og snit hvidløget fint, og steg begge dele på en varm pande i olivenolie. Smag til med salt og peber.
Smør brødet med gedeost, læg en skive squash på, og fordel svampene ovenpå.
Anret brødene på små smørebrætter eller tallerkener, og drys til sidst med revet parmesan.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk