Grillet brød med radiser, rygeost og grønne jordbær
15. juli 2021
af
Mikkel Karstad.
Foto: Anders Schønnemann
Den klassiske sommersalat får lige et nøk op ad gourmetstigen med grønne jordbær og hasselnødder på toppen.
Ingredienser
Sådan gør du
Rens radiserner, og skær roden og det meste af toppen af. Skær radiserne i halve på langs, og læg dem i en skål med koldt vand.
Pensl brødskiverne med lidt olie, og grill dem 1-2 minutter på hver side, til de er gyldne og sprøde. Krydr med lidt salt.
Smør brødskiverne med lidt rygeost, og fordel radiserne på.
Rens de grønne jordbær, og skær dem i skiver. Vend dem i lidt olie, og fordel dem på brødskiverne.
Krydr med salt og peber, og pynt med hakkede hasselnødder og tallerkensmækkere. Servér brødene, mens de er lune, som en lille snack eller forret.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk