Grillet brød med jordbær og gedeost
En skøn kombination af cremet gedeost, sprødt brød og saftige jordbær

0-30 min.
(0)
31. maj 2018 af Marie MelchiorFoto: Betina Hastoft
Ingredienser
personer
- jordbær
- 100 g
- usaltede pistacienødder uden skal
- 25 g
- rucola
- 100 g
- hvedebrød
- 4 skiver
Rørt gedeost
- frisk gedeost
- 100 g
- olivenolie
- 2 spsk.
- frisk basilikum (eller 8 store basilikumblade)
- 2 stilke
- salt
- peber
Sådan gør du
Rørt gedeost
Rør gedeost sammen med olivenolie.
Hak basilikumbladene fint, og rør dem i gedeosten. Smag til med salt og peber.
Skyl og nip jordbærrene, og skær dem i skiver.
Hak pistacienødderne groft. Skyl og tør rucola. Grill eller rist brødskiverne.
Smør den rørte gedeost på brødet. Fordel rucola og jordbær ovenpå, og pynt med hakkede pistacienødder og friskkværnet peber.
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner