Grillet brød med jordbær og gedeost

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

En skøn kombination af cremet gedeost, sprødt brød og saftige jordbær

Ingredienser

Sådan gør du

Rør gedeost sammen med olivenolie.
Hak basilikumbladene fint, og rør dem i gedeosten. Smag til med salt og peber.
Skyl og nip jordbærrene, og skær dem i skiver.
Hak pistacienødderne groft. Skyl og tør rucola. Grill eller rist brødskiverne.
Smør den rørte gedeost på brødet. Fordel rucola og jordbær ovenpå, og pynt med hakkede pistacienødder og friskkværnet peber.

Tip!

Gedeost har en karakteristisk smag. Foretrækker du et mildere udtryk, kan du erstatte gedeosten med en neutral friskost.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar