Grillet brød med jordbær og gedeost

En skøn kombination af cremet gedeost, sprødt brød og saftige jordbær

Grillet brød med jordbær og gedeost
0-30 min.

(0)

31. maj 2018 af Marie MelchiorFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

personer
jordbær
100 g
usaltede pistacienødder uden skal
25 g
rucola
100 g
hvedebrød
4 skiver

Rørt gedeost

frisk gedeost
100 g
olivenolie
2 spsk.
frisk basilikum (eller 8 store basilikumblade)
2 stilke
salt
peber

Sådan gør du

Rørt gedeost

Rør gedeost sammen med olivenolie.
Hak basilikumbladene fint, og rør dem i gedeosten. Smag til med salt og peber.
Skyl og nip jordbærrene, og skær dem i skiver.
Hak pistacienødderne groft. Skyl og tør rucola. Grill eller rist brødskiverne.
Smør den rørte gedeost på brødet. Fordel rucola og jordbær ovenpå, og pynt med hakkede pistacienødder og friskkværnet peber.

Tip!

Gedeost har en karakteristisk smag. Foretrækker du et mildere udtryk, kan du erstatte gedeosten med en neutral friskost.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'