Grillet brød med bønnemos og røget laks
1. juni 2018
af
Carsten Kyster.
Foto: Columbus Leth
Grillet brød med bønnemos og røget laks forener sprødt, blødt og lækkert på fineste vis. Servér de små brød som en forret eller på fx tapasbordet.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog edamamebønnerne i vand i ca. 10 minutter, til de er meget møre.
Blend bønnerne med citronsaft og olivenolie til en grov puré. Smag til med salt og peber.
Grill brødene. Pil hvidløget, og riv det mod brødene.
Smør brødene med bønnepuré, og læg dem på et fad.
Læg røget laks på brødene, og drys med karse og peber.
Tip!
Edamamebønner fås på frost både med og uden skræl. Til denne mos er det nemmest at købe dem, der er bælget. Alternativt kan du bruge grønne ærter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk