Grillet brød med blåskimmelost og valnødder

Disse sprøde brød er serveret med ost, oliven, nødder og salat, der tilsammen smager himmelsk. Dressingen sørger for både syrlighed og sødme, oliven bidrager med en salt smag, mens skimmelosten leverer umamismag. Både romaine, valnødder og rucola giver retten en spændende bitterhed.

Grillet brød med blåskimmelost og valnødder
0-30 min.

(0)

May 31, 2018 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Stine Christiansen, Skovdal Nordic

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Er du glad for salat til aftensmad eller frokost, er det rart altid at kunne peppe den op med en velsmagende dressing. Denne olie-eddike-dressing kan du sagtens lave i en større portion, så du har nok til lang tid. Opbevar på køl i op til 10 dage i et glas med låg.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'