Grillet broccoli med chili
22. januar 2021
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Servér et fad fyldt med knaldgrønt tilbehør med fut i både farver og smag. Passer storartet til både okse, gris, kylling og fisk.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl broccolien, skær den i buketter, og flæk dem i midten, så du får en stor flade til grillen.
Kog buketterne i 1 minut i en gryde med kogende vand. Afdryp.
Grill buketterne på en grillpande ved høj varme, til de har tydelige grillstriber.
Rør limesaft, olie, chilipulver, salt og peber sammen i en stor skål. Vend den grillede broccoli heri.
Skyl korianderen, og hak peanutsene. Skyl limen, og skær den i både. Læg broccolibuketterne på et fad, og top med cremefraiche, sambal oelek, koriander og peanuts. Servér med limebåde.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk