Grillet broccoli med chili

22. januar 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Servér et fad fyldt med knaldgrønt tilbehør med fut i både farver og smag. Passer storartet til både okse, gris, kylling og fisk.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl broccolien, skær den i buketter, og flæk dem i midten, så du får en stor flade til grillen.
Kog buketterne i 1 minut i en gryde med kogende vand. Afdryp.
Grill buketterne på en grillpande ved høj varme, til de har tydelige grillstriber.
Rør limesaft, olie, chilipulver, salt og peber sammen i en stor skål. Vend den grillede broccoli heri.
Skyl korianderen, og hak peanutsene. Skyl limen, og skær den i både. Læg broccolibuketterne på et fad, og top med cremefraiche, sambal oelek, koriander og peanuts. Servér med limebåde.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar