Grillet brie med rabarberchutney
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
En simpel brieost når nye højder i kombination med den krydrede rabarberchutney.
Ingredienser
Sådan gør du
Rens rabarberne, og skær dem i 1 cm tykke skiver. Læg dem i en gryde med sukker, stjerneanis, sherryeddike og vand, og kog dem i 10 minutter.
Mos rabarberchutneyen let med en gaffel, og smag den til med salt og peber.
Skær brien i skiver på skrå, og pensl dem med olie.
Opvarm en grillpande, og steg osten på grillpanden i ca. 2 minutter på hver side.
Tag forsigtigt osten af panden, og servér med rabarberchutney og brød.
Tip!
Det bedste resultat opnås, hvis brien er helt kold, når du skærer den i skiver og steger dem. Så får osten flotte grillstriber uden at løbe for meget ud.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk