Grillet brie med rabarberchutney

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

En simpel brieost når nye højder i kombination med den krydrede rabarberchutney.

Ingredienser

Sådan gør du

Rens rabarberne, og skær dem i 1 cm tykke skiver. Læg dem i en gryde med sukker, stjerneanis, sherryeddike og vand, og kog dem i 10 minutter.
Mos rabarberchutneyen let med en gaffel, og smag den til med salt og peber.
Skær brien i skiver på skrå, og pensl dem med olie.
Opvarm en grillpande, og steg osten på grillpanden i ca. 2 minutter på hver side.
Tag forsigtigt osten af panden, og servér med rabarberchutney og brød.

Tip!

Det bedste resultat opnås, hvis brien er helt kold, når du skærer den i skiver og steger dem. Så får osten flotte grillstriber uden at løbe for meget ud.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar