Grillet bøf med ratatouille og krydrede ris
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Ratatouille er en god hjælper, når det kommer til at tømme køleskabet for grøntsager. Brug lige de grøntsager, du har lyst til, og servér din ratatouille til fx en grillet bøf.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil løg og hvidløg, og skær i fine tern. Rens og hak chilien. Skyl squash, peberfrugt og tomater, og skær dem i grove stykker.
Steg grøntsagerne i olie i en gryde. Krydr med salt, peber og hakket rosmarin. Lad retten simre i 10 minutter, til alt er mørt, men stadig har bid.
Gnid bøfferne med en blanding af paprika, sennep, olie og salt. Varm en (grill)pande op, og steg bøfferne på begge sider, til de er rosa i midten. Tag dem fra varmen.
Dryp dem med lidt citronsaft, og drys med friskhakket persille, salt og peber lige før servering.
Kog risene efter anvisningen på pakken, men bland paprika og stødt chili i kogevandet fra start.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk