Grillet blomkålssalat med vinaigrette
21. august 2020
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Den grillede blomkål smager skønt sammen med stegt chorizo. Pak salaten i en boks, og du har den perfekte ret til en picnic.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl squash og blomkål, og skær dem i mundrette stykker. Grill dem på en grillpande, til de får en smule grillstriber. De skal stadig have bid og være rå i konsistensen. Læg dem i en skål.
Skær chorizoen i skiver, og steg dem gyldne på en pande. Tag skiverne af panden, men gem stegeskyen. Fordel skiverne over de grillede grøntsager.
Pil og hak hvidløget fint. Bland det med sennep, eddike og olivenolie i panden med stegesky. Smag chorizo-vinaigretten til med salt og peber, og vend den i salaten.
Skyl cherrytomaterne, og halvér dem. Drys dem over salaten sammen med basilikumblade.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk