Grillet blomkålssalat med vinaigrette

21. august 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Den grillede blomkål smager skønt sammen med stegt chorizo. Pak salaten i en boks, og du har den perfekte ret til en picnic.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl squash og blomkål, og skær dem i mundrette stykker. Grill dem på en grillpande, til de får en smule grillstriber. De skal stadig have bid og være rå i konsistensen. Læg dem i en skål.
Skær chorizoen i skiver, og steg dem gyldne på en pande. Tag skiverne af panden, men gem stegeskyen. Fordel skiverne over de grillede grøntsager.
Pil og hak hvidløget fint. Bland det med sennep, eddike og olivenolie i panden med stegesky. Smag chorizo-vinaigretten til med salt og peber, og vend den i salaten.
Skyl cherrytomaterne, og halvér dem. Drys dem over salaten sammen med basilikumblade.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar