Grillet blomkål med chimichurri-salsa
5. november 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
En skøn sommerlig ret eller som tilbehør til grillmaden.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær blomkålen i halvtykke skiver, så buketterne stadig hænger sammen. Blanchér dem forsigtigt i 1 minut i letsaltet vand. Lad den dryppe godt at, dup den evt. tør med en ren klud.
Grill nu blomkålen i 2 minutter på hver side.
Hak hvidløg, chili og krydderurter fint, og rør eddike og olivenolie i. Smag til med salt og peber.
Fordel salsaen på den grillede blomkål, og nyd straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk