Grillet ananas med kryddersirup og kokosis

20. september 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Grillet ananas er en perfekt afslutning på en grillaften i haven.

Ingredienser

Sådan gør du

Rens ananassen, og del den i kvarter. Lad gerne toppen sidde på.
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud med en skarp kniv.
Kog vaniljekorn, vaniljestang sammen med de resterende ingredienser i en gryde, til konsistensen er som tynd sirup.
Sigt krydderierne fra, og kassér dem. Pensl herefter ananassens skæreflader med sirup, og grill dem på en havegrill på begge sider.
Anret ananas på en tallerken sammen med en kugle kokossorbet, og dryp med ekstra sirup.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar