Grillet ananas med kryddersirup og kokosis
20. september 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Grillet ananas er en perfekt afslutning på en grillaften i haven.
Ingredienser
Sådan gør du
Rens ananassen, og del den i kvarter. Lad gerne toppen sidde på.
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud med en skarp kniv.
Kog vaniljekorn, vaniljestang sammen med de resterende ingredienser i en gryde, til konsistensen er som tynd sirup.
Sigt krydderierne fra, og kassér dem. Pensl herefter ananassens skæreflader med sirup, og grill dem på en havegrill på begge sider.
Anret ananas på en tallerken sammen med en kugle kokossorbet, og dryp med ekstra sirup.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk