Grillede skinkebrød

29. maj 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

De små skinkebrød bliver både sprøde, saftige og lækre, når de bliver grillet i ovnen. Servér dem som små hapser eller som tilbehør til fx suppe.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på grill. <br /> Hak timian og pillet hvidløg fint, og rør det med smør, tomatpuré, salt og peber.
Smør brødene med smørret, og læg en skive skinke og nogle halve cherrytomater på hvert brød. Fordel osten ovenpå, drys med salt, og læg brødene på en bageplade med bagepapir.
Grill skinkebrødene i ovnen i et par minutter, til de er gyldne, og nyd dem varme.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar