Grillede skinkebrød
29. maj 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
De små skinkebrød bliver både sprøde, saftige og lækre, når de bliver grillet i ovnen. Servér dem som små hapser eller som tilbehør til fx suppe.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på grill. <br />
Hak timian og pillet hvidløg fint, og rør det med smør, tomatpuré, salt og peber.
Smør brødene med smørret, og læg en skive skinke og nogle halve cherrytomater på hvert brød. Fordel osten ovenpå, drys med salt, og læg brødene på en bageplade med bagepapir.
Grill skinkebrødene i ovnen i et par minutter, til de er gyldne, og nyd dem varme.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk