Grillede porrer med rejefyld
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Porrer er jo som skabt til at blive fyldt med lækkerier. Prøv fx med fyld af rejer og cremefraiche.
Bemærk
Antal personer: 4 (som forret).
Ingredienser
Sådan gør du
Skær det yderste stykke af porrebladene af, og skyl porrerne godt.
Pensl med olie, og grill dem over direkte varme, til de har taget en smule farve på alle sider.
Flyt dem over på indirekte varme, og grill dem, til de føles gennemvarme.
Flæk forsigtigt porrerne på langs. Krydr med salt og peber.
Læg en smule cremefraiche i, og top med rejer og masser af dild.
Tip!
Den skarpe porresmag forsvinder, når porrerne tilberedes.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk