Grillede peberfrugter med ricottacreme
12. oktober 2022
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Peter Kam
Grillede peberfrugter med skøn topping er nemt og lækkert tilbehør til pasta- og kødretter eller på tapasbordet.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Skyl peberfrugterne, og skær dem i kvarter. Skær stokkene fra.
Opvarm en (grill)pande med lidt olie til høj varme, og steg peberfrugterne på panden i 2-3 minutter, til de får lidt mørke pletter.
Læg peberfrugterne over i et ovnfad, krydr dem med salt og peber, og steg dem i ovnen i 10 minutter.
Pisk ricottaen godt igennem, så den får en cremet konsistens. Tilsæt olie, 2 spsk. citronsaft og lidt fintrevet citronskal, og rør det sammen. Smag til med salt og peber.
Rist pinjekernerne let gyldne på en varm pande. Anret peberfrugterne på et fad, og top med skefulde af ricottacremen.
Drys kapers, pinjekerner, lidt revet citronskal samt skyllet, friskhakket persille over retten.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk