Grillede padron
26. juli 2022
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Peter Kam
Servér de grillede padron-pebre som snack eller som tilbehør til sommerens grillmad eller spanske retter. Vi lover dig, at de ikke er stærke!
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og tør padronpebrene.
Opvarm en (grill)pande med olie, og steg dem hårdt på panden, til de får sorte grillpletter.
Bland flagesalt og chili. Anret pebrene i en skål, og drys med chilisalt.
Tip!
De grillede padronpeberfrugter er en spansk tapasklassiker. Selv om de spises hele, må man gerne efterlade kerner og stilk på tallerkenen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk