Grillede padron

26. juli 2022 af .

Foto: Peter Kam

Servér de grillede padron-pebre som snack eller som tilbehør til sommerens grillmad eller spanske retter. Vi lover dig, at de ikke er stærke!

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl og tør padronpebrene.
Opvarm en (grill)pande med olie, og steg dem hårdt på panden, til de får sorte grillpletter.
Bland flagesalt og chili. Anret pebrene i en skål, og drys med chilisalt.

Tip!

De grillede padronpeberfrugter er en spansk tapasklassiker. Selv om de spises hele, må man gerne efterlade kerner og stilk på tallerkenen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar