Grillede majs med spicy smør

8. november 2019 af .

Foto: Aller Media

Der findes næsten ikke mere sommerligt tilbehør end grillede majskolber. Her kommer de med spicy smør og salt, og det er en vidunderlig kombi!

Ingredienser

Udstyr

Kødsnor

Sådan gør du

Læg snoren i koldt vand. Rør smør, harissa, røget paprika, salt og peber sammen, til du har et blødt og rødligt smør.
Træk blade på majskolberne tilbage uden at fjerne dem helt, og smør et godt lag smør på hver majskolbe. Dæk herefter majskolber til igen med bladene.
Bind 2-3 stykker snor rundt om hver majskolbe, så bladene holder på smørret.
Læg majskolberne på grillen, og grill dem i ca. 2 minutter på alle sider, indtil bladene er helt sorte, og selve majskolberne er tilberedt med smørret.
Træk bladene af majskolberne, og servér dem med det samme. Hak og drys med hakket frisk merian og lidt salt.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar