Grillede majs med spice og chilimayo

7. september 2023 af .

Foto: columbus leth

Skønne og snaskede grillede majs - uhm! Nyd dem som forret eller som en del af et større måltid.

Ingredienser

Sådan gør du

Træk bladene af majskolberne, men lad dem evt. sidde fast for enden, da det ser pænt ud. Grill majsene på havegrillen i 5-8 minutter i alt, til de er smukt gule.
Smelt smørret, og pensl de varme majs med smør, så snart de er færdige.
Bland imens paprika, hvidløgspulver, løgpulver, cayennepeber, sukker og salt sammen i en skål, og drys de varme majs med krydderiblandingen.
Rør mayonnaise sammen med srirachasauce i en skål, og smag til med limesaft.
Skyl forårsløg og chili, og snit begge dele fint.
Anret majs på et fad. Top med lidt chilimayo og forårsløg, og servér straks med limebåde og resten af mayoen.

Tip!

Krydderiblandingen er også god på kylling, gris eller grillede grøntsager.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar