Grillede majs med spice og chilimayo
7. september 2023
af
Louisa Lorang.
Foto: columbus leth
Skønne og snaskede grillede majs - uhm! Nyd dem som forret eller som en del af et større måltid.
Ingredienser
Sådan gør du
Træk bladene af majskolberne, men lad dem evt. sidde fast for enden, da det ser pænt ud. Grill majsene på havegrillen i 5-8 minutter i alt, til de er smukt gule.
Smelt smørret, og pensl de varme majs med smør, så snart de er færdige.
Bland imens paprika, hvidløgspulver, løgpulver, cayennepeber, sukker og salt sammen i en skål, og drys de varme majs med krydderiblandingen.
Rør mayonnaise sammen med srirachasauce i en skål, og smag til med limesaft.
Skyl forårsløg og chili, og snit begge dele fint.
Anret majs på et fad. Top med lidt chilimayo og forårsløg, og servér straks med limebåde og resten af mayoen.
Tip!
Krydderiblandingen er også god på kylling, gris eller grillede grøntsager.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk