Grillede majs med barbecuesauce og ost
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Grillede majs er noget af det allermest saftige tilbehør, du kan tænke dig. Prøv at dyppe dem i barbecuesauce, og drys dem med ost.
Ingredienser
Sådan gør du
Bring en stor gryde med letsaltet vand i kog.
Buk bladene væk fra majskolberne, og fjern de lange hår under bladene.
Bind bladene sammen, og stik selve kolberne ned i gryden, uden at bladene dækkes af vand. Kog majskolberne i 7 minutter.
Afdryp majskolberne, smør dem med barbecuesauce, og grill dem på alle sider, til de er møre.
Smør mere barbecuesauce på løbende, og slut af med at rive cheddar over kolberne.
Tip!
Bladene fungerer som et praktisk håndtag, når majskolberne skal spises.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Smager skønt til: Hjemmelavede spareribs med barbecue