Grillede laksepakker med grøntsagssalsa
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Jakob Helbig
Det er nemt at grille laks og andre fisk, når de pakkes ind i alufolie. Servér med grøntsagssalsa.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl tomater og peberfrugt. Skær tomaterne i halve, og fjern kernerne.
Skær tomater, peberfrugt og soltørrede tomater i små tern. Pil løgene, og skær dem i både. Pil og knus hvidløgene.
Bland de friske og soltørrede tomater, peberfrugt, løg, hvidløg, oliven og olivenolie sammen. Tilsæt basilikum, og krydr med salt og peber.
Fold store stykker alufolie dobbelt til kvadrater på ca. 25 x 25 cm, så der bliver en pakke pr. person.
Dryp med lidt af olien fra grøntsagssalsaen, og læg 1 stykke laks på hvert stykke alufolie med skindet nedad.
Fordel grøntsagerne over laksen, og luk pakkerne godt til. Steg pakkerne på grillen i 8-10 minutter.
Sæt hver pakke på en tallerken, og åbn forsigtigt. Servér med groft brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk