Grillede kyllingespyd med kartoffelsalat og ærtedip
En lun sommeraften på terrassen bliver fuldendt med honningmarineret kylling på spyd, kartoffelsalat med asparges og en flot grøn ærtedip.
![Grillede kyllingespyd med kartoffelsalat og ærtedip](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/grillede-kyllingespyd-med-kartoffelsalat-og-aertedip_4377.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.4366455078125&fp-z=1)
31-60 min.
(5)
July 12, 2018 af Emma MartinyFoto: Winnie Methmann
Bemærk:Marinering, kød: Mindst 2 timer, gerne op til 24 timer.
Ingredienser
personer
Udstyr
- tynde træspyd
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Se også: Opskrift på klassisk kartoffelsalat.