Grillede kyllingelår med sataysauce og grønt
27. september 2019
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Asiatisk velsmag på grillen? Ja tak! Forkæl kyllingelår med sataysauce, og servér med masser af sprødt grønt til.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør peanutbutter, kokosmælk og fiskesauce sammen i en stor skål. Skyl og hak chili fint, og bland den i saucen. Tag lidt af saucen fra, og gem den til servering.
Fordel resten af saucen over kyllingelårene i en skål. Sørg for, at kyllingen er helt dækket. Pensl lårene med olie.
Grill kyllingelårene på en varm grill i 8-10 minutter på hver side, til de er gennemstegte og har en flot gylden farve.
Skyl agurker, og skær dem i skiver på langs. Rens forårsløg, og snit dem i stykker på tværs. Rens chili, og skær den i skiver.
Anret agurker og forårsløg på et fad, og drys med chili, hakkede peanuts og frisk koriander.
Kog risene efter anvisningen på pakken.
Rør riseddike med salt og sukker i en skål. Vend de kogte ris med eddikeblandingen, og servér til kyllingelår, sprødt grønt, sataysauce og limefrugter skåret i både.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk