Grillede kyllingelår med sataysauce og grønt

Asiatisk velsmag på grillen? Ja tak! Forkæl kyllingelår med sataysauce, og servér med masser af sprødt grønt til.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør peanutbutter, kokosmælk og fiskesauce sammen i en stor skål. Skyl og hak chili fint, og bland den i saucen. Tag lidt af saucen fra, og gem den til servering.
Fordel resten af saucen over kyllingelårene i en skål. Sørg for, at kyllingen er helt dækket. Pensl lårene med olie.
Grill kyllingelårene på en varm grill i 8-10 minutter på hver side, til de er gennemstegte og har en flot gylden farve.
Skyl agurker, og skær dem i skiver på langs. Rens forårsløg, og snit dem i stykker på tværs. Rens chili, og skær den i skiver.
Anret agurker og forårsløg på et fad, og drys med chili, hakkede peanuts og frisk koriander.
Kog risene efter anvisningen på pakken.
Rør riseddike med salt og sukker i en skål. Vend de kogte ris med eddikeblandingen, og servér til kyllingelår, sprødt grønt, sataysauce og limefrugter skåret i både.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
27. september 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar