Grillede koteletter med nye kartofler og salat med grillet squash
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Grillede koteletter er god hverdagsmad, og hvis du serverer nye kartofler og en salat til, får du et fuldendt måltid.
Ingredienser
Sådan gør du
Skrub kartoflerne, og kog dem i møre i saltet vand.
Pensl koteletterne med olie, og brun dem på en (grill)pande på begge sider ved høj varme. Skru ned, og steg koteletterne færdige. Krydr med salt og peber.
Skyl squash, og skær den i tynde skiver på skrå. Pensl dem med olie, og steg dem på (grill)pande i 2 minutter på hver side.
Skyl romainesalaten, og skær den i smalle både. Bland salat og grillet squash. Rens radiserne, og skær dem i meget tynde skiver. Drys dem over salaten, og krydr med salt og peber.
Hak estragon fint, og rør det sammen med de øvrige ingredienser til dressingen.
Drys evt. de kogte kartofler med lidt frisk estragon. Servér de grillede koteletter med kartofler, salat med grillet squash og estragondressing.
Tip!
Du kan lave din egen estragoneddike: Fyld et rent patentglas med let knuste estragonkviste. Varm hvidvinseddike op i en lille gryde til lige under kogepunktet, afkøl, og hæld det over estragonkvistene. Lad det trække en måneds tid, og filtrér eddiken.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk