Grillede koteletter med kartoffelspyd
Saftige koteletter serveret med grillede kartofler på spyd med sesamfrø og chilisauce.

31-60 min.
(0)
31. maj 2018 af Carsten KysterFoto: Columbus Leth
Ingredienser
personer
- svinekoteletter
- 500 g
- salt
- peber
Kartoffelspyd
- nye kartofler
- 800 g
- hvidløg
- 4 fed
- frisk mynte
- 3 stilke
- hvedemel
- 2 spsk.
- sød chilisauce
- 2 spsk.
- sesamfrø
- 1 spsk.
Til servering
- feldsalat eller andet grøn salat
- 100 g
- citroner
- ½
- olivenolie
- 2 spsk.
- brød
- 4 skiver
Udstyr
- otte grillspyd
Sådan gør du
Kartoffelspyd
Skrub kartoflerne, og kog dem akkurat møre i letsaltet vand tilsat hvidløgsfed og myntestilke.
Kassér vand, hvidløg og mynte, og lad kartoflerne køle af.
Fugt kartoflerne med lidt vand, vend dem i hvedemel og derefter i chilisauce og sesamfrø. Sæt kartoflerne på grillspyd.
Krydr koteletterne med salt og peber, og steg dem på grillen sammen med kartoffelspyddene. Grill dem i ca. 7-10 minutter, eller til de er netop gennemstegte.
Servering
Skyl salaten, lad den dryppe godt af. Pres saften af citronen, og vend salaten med olie og citronsaft.
Servér koteletterne med kartoffelspyd, salat, brød og evt. lidt ekstra sød chilisauce.
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner