Grillede koteletter med kartoffelspyd

Saftige koteletter serveret med grillede kartofler på spyd med sesamfrø og chilisauce.

Grillede koteletter med kartoffelspyd
31-60 min.

(0)

31. maj 2018 af Carsten KysterFoto: Columbus Leth

Ingredienser

personer
svinekoteletter
500 g
salt
peber

Kartoffelspyd

nye kartofler
800 g
hvidløg
4 fed
frisk mynte
3 stilke
hvedemel
2 spsk.
sød chilisauce
2 spsk.
sesamfrø
1 spsk.

Til servering

feldsalat eller andet grøn salat
100 g
citroner
½
olivenolie
2 spsk.
brød
4 skiver

Udstyr

  • otte grillspyd

Sådan gør du

Kartoffelspyd

Skrub kartoflerne, og kog dem akkurat møre i letsaltet vand tilsat hvidløgsfed og myntestilke.
Kassér vand, hvidløg og mynte, og lad kartoflerne køle af.
Fugt kartoflerne med lidt vand, vend dem i hvedemel og derefter i chilisauce og sesamfrø. Sæt kartoflerne på grillspyd.
Krydr koteletterne med salt og peber, og steg dem på grillen sammen med kartoffelspyddene. Grill dem i ca. 7-10 minutter, eller til de er netop gennemstegte.

Servering

Skyl salaten, lad den dryppe godt af. Pres saften af citronen, og vend salaten med olie og citronsaft.
Servér koteletterne med kartoffelspyd, salat, brød og evt. lidt ekstra sød chilisauce.

Tip!

Når man steger nye kartofler på grillen, bliver de lækre, møre og dejligt sprøde. Brug gerne en rest kogte kartofler fra dagen før.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'