Grillede koteletter med couscous og persillesalat

3. august 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Mellemøstligt tilbehør giver spræl til en grillet kotelet. Persillesalaten er simpel men alligevel karakterfuld med persille, mynte og hvidløg.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl og hak persille og mynte groft. Pil og hak hvidløg groft. Riv skallen fint, og pres saften af citronen.
Bland krydderurter og hvidløg med citronsaft og fintrevet citronskal, og tilsæt olivenolie.
Rør persillesalaten sammen, og krydr med salt og peber.
Tilbered couscous som anvist på pakken. Skyl og halvér tomaterne. Vend couscous sammen med halve tomater og persillesalat (gem lidt til at pynte koteletterne med).
Pensl koteletterne med olie, og steg dem 2-3 minutter på hver side i olie på en (grill)pande.
Servér koteletterne med et drys persillesalat og couscoussalat som frisk tilbehør.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar