Grillede koteletter med asparges og mozzarella
30. maj 2023
af
Louisa Lorang.
Foto: Columbus Leth
Når du først har gang i grillen, er det nemt at lave retten til et helt selskab - oplagt til en uformel middag i aftensolen.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog perlebyggen efter pakkens anvisninger. Afdryp, og vend med smør.
Knæk den nederste, træede ende af aspargesene, og kassér den.
Gnid aspargesene med olie, og grill dem på en grill eller grillpande i 1-2 minutter. Krydr med salt.
Skyl tomaterne, og skær dem i mundrette stykker.
Pensl koteletterne med lidt olie, og grill dem på en grill eller grillpande i ca. 3 minutter på hver side, til de er gyldne og gennemstegte. Krydr med salt og peber.
Anret koteletter, asparges, perlebyg og tomat på tallerkner. Top med brud af mozzarella, og dryp olie og eddike over. Krydr med salt, peber og basilikum, og servér straks, evt. med brød.
Tip!
Den lune aspargesalat er også skøn til kylling, fisk eller bare solo.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk