Grillede kæmperejer med ananassalsa

19. juni 2023 af .

Foto: Columbus Leth

Du kan bruge store argentinske rejer. De er fanget vildt og er super store og fyldige. Du kan selvfølgelig bruge andre rejer eller skaldyr, vurdér dog lige om mængden evt. skal lidt op.

Ingredienser

Udstyr

spyd

Sådan gør du

Flæk rejerne i ryggen, fjern tarmen, og pil rejerne. Bland olie, citronsaft og sukker i en skål, vend rejerne deri, og sæt dem på spyd.
Grill rejerne over det varme bål eller på havegrillen i et par minutter i alt.
Skræl ananassen, og skær den i små tern. Skyl agurken, og skær den i små tern. Skyl chilien, og hak den fint. Bland det hele i en skål, og dryp med olie, citronsaft, honning, salt og peber.
Servér de grillede rejer med ananassalsa, brød og citron.

Tip!

Salsaen smager også skønt til jomfruhummer og stegt fisk.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar