Grillede kæmperejer med ananassalsa
19. juni 2023
af
Louisa Lorang.
Foto: Columbus Leth
Du kan bruge store argentinske rejer. De er fanget vildt og er super store og fyldige. Du kan selvfølgelig bruge andre rejer eller skaldyr, vurdér dog lige om mængden evt. skal lidt op.
Ingredienser
Udstyr
spyd
Sådan gør du
Flæk rejerne i ryggen, fjern tarmen, og pil rejerne. Bland olie, citronsaft og sukker i en skål, vend rejerne deri, og sæt dem på spyd.
Grill rejerne over det varme bål eller på havegrillen i et par minutter i alt.
Skræl ananassen, og skær den i små tern. Skyl agurken, og skær den i små tern. Skyl chilien, og hak den fint. Bland det hele i en skål, og dryp med olie, citronsaft, honning, salt og peber.
Servér de grillede rejer med ananassalsa, brød og citron.
Tip!
Salsaen smager også skønt til jomfruhummer og stegt fisk.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk