Grillede hasselbackkartofler med salvie

29. september 2020 af .

Foto: Skovdal Nordic

Hvem har sagt, at hasselbackkartofler nødvendigvis skal tilberedes i ovnen? Ingen! De her lækre kartofler, der får selskab af frisk salvie, smager skønt efter en tur på grillen.

Bemærk
Bagetid: 1 time.

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl kartoflerne, og skær skiver ¾ ned i dem. Læg evt. kartoflerne mellem 2 spækbrætter, når du skærer i dem, for at sikre, at kniven ikke kan skære hele vejen igennem.
Skyl salvien, og fordel bladene i rillerne på kartoflerne.
Læg en tynd skive smør på toppen af hver kartoffel.
Pak kartoflerne ind i alufolie, og grill dem i ca. 1 time.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar