Grillede hasselbackkartofler med salvie
29. september 2020
af
Skovdal Nordic.
Foto: Skovdal Nordic
Hvem har sagt, at hasselbackkartofler nødvendigvis skal tilberedes i ovnen? Ingen! De her lækre kartofler, der får selskab af frisk salvie, smager skønt efter en tur på grillen.
Bemærk
Bagetid: 1 time.
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl kartoflerne, og skær skiver ¾ ned i dem. Læg evt. kartoflerne mellem 2 spækbrætter, når du skærer i dem, for at sikre, at kniven ikke kan skære hele vejen igennem.
Skyl salvien, og fordel bladene i rillerne på kartoflerne.
Læg en tynd skive smør på toppen af hver kartoffel.
Pak kartoflerne ind i alufolie, og grill dem i ca. 1 time.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk