Grillede gulerødder med grøn hummus
29. september 2020
af
Skovdal Nordic.
Foto: Sovdal Nordic
Alt bliver lækrere efter en tur på grillen, og de her gulerødder er ikke nogen undtagelse. Servér dem lune fra grillen med hjemmelavet hummus med avokado.
Ingredienser
Sådan gør du
Fjern sten og skal fra avocadoen, og skyl persillen.
Blend avocado, persille, limesaft og kikærter i en blender.
Pil hvidløgsfeddet, og tilsæt hvidløg, salt, græskarkerner, spidskommen og olie, og blend humussen jævn.
Del gulerødderne på langs, og pensl dem med olie på begge sider.
Grill gulerødderne på en grill eller på en grillpande, så de får fin farve og stadigvæk har godt med bid.
Servér gulerødderne sammen med humussen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk