Grillede grøntsager
7. september 2021
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
Sprøde, saftige sommergrøntsager behøver næsten ingen tilberedning. Pensl dem med en simpel hvidløgsmarinade, og læg grøntsagerne på grillen, eller brug en varm stegepande (evt. grillpande). De fyldige svampe og parmesanosten på toppen gør, at du ikke behøver kød til. Hvis du ikke vil undvære det, kan du f.eks. grille et stykke kyllingebryst eller en laksebøf sammen med grøntsagerne.
Ingredienser
Sådan gør du
Halvér gulerødder og peberfrugter på langs, og skær squash i ca. ½ cm brede skiver på den lange led.
Knæk den nederste, træede ende af aspargesene.
Pensl alle grøntsagerne med en blanding af olie, citronsaft, presset hvidløg, salt og peber. Grill eller steg dem, til de er møre.
Servér med høvlet parmesan og groftplukket bredbladet persille.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk