Grillede grønne asparges med parmesan

3. juli 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Få tilbehøret klar i en fart med en håndfuld grønne asparges, et dryp olivenolie og friskrevet parmesan. Det er simpelt og superlækkert.

Ingredienser

Sådan gør du

Knæk den nederste, træede ende af aspargesene.
Pensl aspargesene med olie.
Steg dem på alle sider enten på havegrillen eller en (grill-)pande, til de får et flot grillmønster.
Læg aspargesene på et fad, dryp med olie, og top med friskrevet parmesan.
Krydr med salt og peber, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar