Grillede grønne asparges med parmesan
3. juli 2019
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Få tilbehøret klar i en fart med en håndfuld grønne asparges, et dryp olivenolie og friskrevet parmesan. Det er simpelt og superlækkert.
Ingredienser
Sådan gør du
Knæk den nederste, træede ende af aspargesene.
Pensl aspargesene med olie.
Steg dem på alle sider enten på havegrillen eller en (grill-)pande, til de får et flot grillmønster.
Læg aspargesene på et fad, dryp med olie, og top med friskrevet parmesan.
Krydr med salt og peber, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk